Da! Cica, Warren Beatty s-a culcat cu 12.775 femei. Adica bosorogul asta care are acum 75 ani, in toata viata lui s-a culcat cu 12.775 femei.

Nu ca as fi eu Toma Necredinciosul, doar ca mi se pare o tampenie, pe care doar un prost o poate inghiti. Inteleg ca lumea este plina de cocalari si pitzipoance care pot pune botul, dar nu trebuie sa fim mintiti chiar in halul asta. Sunt constient ca Warren Beatty este plin de bani, doar este actor. Dar totusi numarul ala este exagerat si cam imposibil de atins.

Sa facem un calcul simplu. Presupunem ca si-a inceput viata sexuala la 18 ani, chiar daca este putin probabil, pentru ca 18 ani avea in anul 1955 cand nu era mentalitatea zilei de astazi. Pe atunci nu puteai tu sa pui capra o femeie la fel de usor ca in ziua de astazi. Plus ca pe atunci era un parlit, nici macar nu isi incepuse cariera. Prima aparitie la tv a fost in 1957 cand avea 20 ani. Asa ca o sa consideram ca timp de 55 de ani el a fost un fel de taur comunal si a reusit sa calareasca 12.775 femei. Presupunem ca 20 ani din cei 55 a fost nevoit sa doarma, asta inseamna ca i-au ramas 35 ani in care a stat treaz si a futut.

Un an are 365 zile, excludem anii bisecti pentru ca o zi in plus sau in minus nu mai conteaza. Asta inseamna ca taurul nostru comunal, timp de 35 ani a facut sex zilnic cu o alta femeie. Adica timp de 35 ani la fiecare 24 ore el facea sex cu alta femeie. Mai da’l dracu pe asta, dar cine este el, Zeul futaiului? Un studiu spune ca un barbat normal in toata viata lui de cand devine adult pana moare, are o medie de doua partide de sex pe saptamana (ca sa specific, un barbat foarte activ sexual). In 50 de ani de activitate sexuala ar insemna cam 5200 partide de sex, adica in 18.250 zile.

Vi se pare plauzibil?
– un barbat normal in 18.250 zile – aproximativ 5200 partide sex toata viata
– Warren Beatty in 18.250 zile – 12.775 femei diferite + femeile cu care a facut sex de mai multe ori + labele

Mie nu mi se pare plauzibil asa ceva. Avand in vedere perioada in care a trait, avand in vedere ca in 1992 s-a casatorit. Practic asta a futut de trei ori mai mult decat orice alt barbat. Da, plauzibile ar putea fi cele 5.000 femei ale lui Charlie Sheen, adica o femeie la doua zile timp de 30 ani, chiar daca si aici am dubii. Charlie Sheen putem spune ca a avut atatea femei cate partide de sex are un om normal. Problema este ca are doar 46 ani, ceea ce inseamna ca si asta cam minte.

Unii mananca cacat cu doua linguri.