Este greu să fii cool sau în pas cu lumea. Dacă nu ai poze profesionale pe facebook, eşti un loser, pactic trăieşti degeaba. S-a dus era pozelor din baie, asta acum este pentru pitzipoancele şi cocalarii neevoluaţi, un fel de ţăran al orăşenilor. Ştiţi oamenii ăia care poartă o pereche de blugi timp de 8 ani, dar au Iphone în buzunar? Ăia sunt oameni cool. Nu contează că i s-au ros pantalonii între picioare şi are coiele bine ventilate, contează că atunci când primeşte mesaj de la Yubi4 să îl primească pe un telefon mai deştept ca el. Eu am o părere foarte bună despre persoanele astea, dacă se străduiesc puţin au şanse să ajungă la fel de deştepţi ca pula mea. Nu este o jignire, ei ar trebui să se simtă flataţi.

Ca să vă explic puţin cum stau treburile. Practic ele sunt viitorul, persoanele alea care şi-au făcut abonament la Bac pe 10 ani. După 10 ani nu mai contează, oricum sunt alte alternative, peste, curvă sau în cârcă idioţilor de i-au fătat. Ca să atingi ultimul nivel, ai nevoie de un idiot cu aparat foto care se crede fotograf, genul ăla de talent văzut doar de el şi de mă-sa care i-a cumpărat aparatul. Poate nu aţi văzut dar toţi au acum aparate profesionale, toţi puţoii ăia cu frezele alea ciudate şi 24 cercei plus unul în limbă. Nici chestia cu cercelul în limbă nu prea o înţeleg. Pentru ce sunt cerceii în limbă? Ca să dai senzaţii când bagi botul, alt rost nu văd cerceilor în limbă. Nu am nici o problemă cu asta, problema este că ei au văzut-o doar în filme porno. Adevărul este că trebuie să fii pregătit întotdeauna, mai bine să ai.

Îl iei pe fotograful tău personal, adică puţoiu cu aparat foto, bineînţeles low cost mai mult non cost, îl duci într-un loc adecvat. Alegerea locului este foarte simplă, nu trebuie să iei în calcul nimic, cam toate locurile sunt perfecte, tocmai de asta este fotograf că ştie să facă orice loc să arate bine. Te întinzi pe jos şi aştepţi să fii imortalizat. Imediat cum a făcut poza trebuie să o pui pe Facebook. Cu Iphone-ul, evident. Când ajungi acasă ai peste 1000 like-uri. Nu contează de la cine, contează că le ai, eşti un fel de mini-vedeta. Ce îţi poţi dori mai mult de la viaţă?

Pe copila asta de 15-16 ani o am eu în lista mea de Facebook. Nu ştiu cum s-a strecurat printre cei 100 de prieteni, în general am doar cunoscuţi. Acum pot spune că o cunosc şi pe ea. Zice că este măritată, dar cel mai important, este atât de proastă încât s-a aşezat fix lângă locul unde s-a căcat cineva mai devreme. Care sunt şansele ca să nu fie locul unde s-a căcat cineva, când este o pată maro la 10 centimetri de un loc ud? Nu contează asta, contează că are poze profesionale. Nu prea sunt ele poze profesionale, se poate mai bine, dar totuşi are perspectivă.

Cred că sunt cam încuiat la minte, oare am îmbătrânit?