Cum stilul de viata poate fi diferit de la o persoana la alta si modul de utilizare al smartphone-ului poate diferii in acelasi fel iar acest aspect atrage dupa sine prezenta sa peste tot unde va aflati. Daca vreti sa va sigurati insa ca device-ul vostru va avea viata lunga poate nu ar fi rau sa asigurati un nivel de protectie optim pentru acesta, un nivel care se realizeaza de regula prin utilizarea unei huse de telefon si a unei folii de protectie.

Problema sigurantei telefonului insa nu trebuie analizata fara a lua in calcul si stilul de viata al fiecaruia si avem situatia in care majoritatea au nevoie de telefon la locul de munca iar husa acestuia trebuie sa fie in concordanta cu acesta. Cu alte cuvinte nu va arata foarte bine daca intr-un birou sau la o sedinta o sa scoateti un smartphone cu o husa samsung galaxy grand prime roz sau cu fel si fel de forme sau nuante tipatoare. In aceste cazuri se poate opta foarte usor pentru huse de telefon realizate din piele si de regula de tip flip over ramanand ca modelele de huse telefon foarte viu colorate sa ramana pentru cei tineri si foarte activi sau chiar si pentru copii.

Indiferent de ocupatie si de locul de munca daca acesta se va desfasura la un birou, la o firma de renume sau in alta parte telefonul poate fi alaturi de voi si in timpul liber. Fie ca vreti sa faceti numeroase fotografii sau sa ascultati muzica la plimbarea prin parc, in drumetii sau in timpul alergarii puteti opta pentru huse de telefon de tip bandana pentru mana sau borseta. Daca activitatile din timpul liber insa presupun innot sau relaxare la piscina, strand sau la mare este nevoie si de o protectie impotriva umezelii, a stropirii accidentale sau chiar si a scaparii in apa. Pentru acest lucru se pot alege modele de huse de telefon realizate din silicon sau din alte materiale si modele de tip pouch si daca este sa luam in calcul pretul unui smartphone de o ultima generatie acest lucru cu siguranta devine o necesitate.

Daca analizam tipurile de huse de telefon din perspectiva pretului atunci acest aspect nu este unul foarte dificil si un inconvenient major mai ales daca vom face aceeasi analiza amintita anterior a raportului dintre preturile device-ului si a unei huse. Cum utilizarile pot presupune si alte accidente poate utilizarea de huse de telefon nu este suficienta iar acest aspect impune si utilizarea unor folii de protectie. Daca este vorba despre utilizarea unor huse de tip bumper se poate apela la utilizarea unor folii de pe husecool.ro atat pentru ecran dar in acelasi timp si pentru folii pentru partea din spate a telefonului.