Marius Baldovin! Cine mă? Nu ştiu! De unde a apărut şi ăsta? Nici asta nu ştiu. Păi oligofrenii îl cheamă la tv, l-am văzut eu.

Cum o ardeam eu liniştit pe siteurile mondene din România, am văzut o ştire despre Marius Baldovin. Până să citesc ştirea, nu am mai auzit de el. Am fost intrigat pentru că avea legătură cu Oana Zavoranu şi vroiam să văd cu ce babuin se mai ceartă ea. Dintr-o simplă curiozitate am fost nevoit să mă pun la curent cu toată povestea.

Păi Marius Baldovin, cică ar fi cântăreţ de muzică populară, iar în trecut era îndrăgostit de Sanziana Buruiana, o altă pitzipoanca de la tv. Cum lui i-a cam trecut dragostea pentru Buruiana, i-a venit altă. Pentru cine? Pentru Oana Zavoranu. Cum dracu, tocmai pentru ea, nu ştiu. Dar acum nu este o dragoste simplă, omul vrea să facă lipoaspiraţie pentru ea şi mai vrea să facă o comandă de păpuşă gonflabilă cu faţa ei. De unde ştiu asta? Am văzut un filmuleţ, făcut de retardat, unde explică el drăgostea pentru “Struguriţa lui”, adică Zavoranu. Uite-l:

Chiar dacă risc să mor repede din cauza curiozităţii am tras şi o fugă pe pagina oficială a vedetei. Multe nu am avut de văzut pentru că cei 17 fani ai lui nu sunt foarte activi. Totuşi este apreciat omul.
baldovin facebook

Ce aş putea spune eu despre eşecul naturii? Cred că este evident totul în filmuleţ. Aşa de rău am ajuns încât să îl lăsăm pe asta să spună că este cântăreţ de muzică populară? Totuşi nu pot înţelege cum poate fi invitat retardatul ăsta la televizor. Sau cum poate fi băgat în seamă un obsedat sexual care îndeplineşte toate ceriţele pentru a adera în grupurile de gay, unde sigur nu este primit. Dacă era primit îi făcea declaraţii de dragoste lui Naomi. Aaa, da, totuşi vorbim de Oana Zavoranu si fanii ei cu IQ negativ.

Voi vă daţi seama câţi cretini au drept de vot în România?