Hagi este unul dintre puţinii romani cunoscuţi în toate colţurile lumii. Astăzi “regele” împlineşte 48 ani şi am ţinut neapărat să îi urez La mulţi ani!

Sunt multe lucruri de spus despre el dar nimic nou, toţi ştiu cine a fost şi ceea ce a făcut. Din păcate în momentul când făcea magie cu mingea pe teren eu eram prea mic ca să înţeleg fotbalul. Mi-a fost povestit de multe persoane că era un adevărat magician. Aveau dreptate, m-am convins şi eu urmărind totul pe youtube.

Se ştie că are un loc de onoare în istoria cublurilor cum ar fi: Steaua, Real Madrid, Barcelona, Galatasaray şi mai ales în inima romanilor pentru performanţele făcute cu echipa naţională. Se ştie că singura echipă de care se temea Maradona la Modial era echipa României. Se temea cel mai mult de momentele de magie ale lui Hagi. Din păcate acel meci nu a mai avut loc, un episod prea trist pentru a fi povestit, eventual poate fi întrebat Prunea şi arbitrii cum au stat lucrurile.

S-a spus şi se tot repetă ca Hagi face parte dintre puţinii jucători care meritau cu adevărat Balonul de aur, dar nu l-a primit. În toate clasamentele “old times” este pus la loc de cinste lângă jucători că Maradona sau Pele. Cum noi în momentul de fată avem ocazia de a admira jucători că Messi şi Ronaldo, în perioada aceea era Hagi.

La multi ani Hagi!