Favoritii mei sunt manelistii pentru ca iti ofera cele mai multe motive sa razi de ei. Tocmai am descoperit ca Denisa este virgina. Blonda aia de o auziti in fiecare noapte, ringtone pe opt din zece telefoane in fata oricarui club. Nu ma intrebati de unde cunosc manelistii pentru ca am o scuza; cine spune ca nu stie macar 10 nume de manelisti este un ipocrit.

Nu stiu exact ce si cum dar s-au certat manelistii intre ei. Si eu care credeam ca sunt uniti ca isi impart repertoriul intre ei, ca toti asculta de seful cel mare, se pare ca m-am inselat. Si cum se putea altfel decat la televizor si mai ales pe Acasa Tv. Nu cred ca era emisiunea gay-ului cred ca era alta.

Oricum, totul a inceput cam asa. Unul pe nume Petrisor din gasca lui Salam (pe asta il stie toata lumea) a inceput sa dea cartile pe fata si sa explice el de ce Denisa este virgina. Pentru ca face sex doar oral si anal. Nu cu oricine, cu verisorul ei. Un alt manelist, care nenorocitul este bolnav de cancer si a imbolnavit si saraca fata. Macar a binevoit si nu i-a umblat la toate gaurile, s-a multumit cu putin.

Domnul Petrisor, impresar de meserie, a povestit cu i-a prins pe astia doi in fapt intr-un hotel. Omul nu baga mana in foc, pentru ca nu a vazut exact ce gaura era folosita, dar este sigur ca se iubeau tare. Cum verisorul ii ameninta pe toti cu ginecologul, asta inseamna ca sigur a folosit gaura din spate daca are tupeul sa bage in afacerea asta si un medic specialist.

Cearta a fost lunga m-am plictisit dupa doua minute de ascultat, dar sunt sigur ca am prins partea cea mai interesanta. Banuiesc ca au mai iesit la iveala si alte lucruri.

Ca sa fiu sincer Petrisor asta, dupa fata, pare mai paliu si dus cu sorcova. Nu stiu cata dreptate are si ce a vazut el sau nu in gaurile femeii. Dar sa il acuzi pe verisor ca i-a transmis blondei cancer, trebuie sa fii cu adevarat prost.

Cat despre Denisa, are dreptate. Pai unde scrie ca virginitatea sta in gura sau in fund?