Vreau sa fac cateva cadouri de Craciun, cititorilor Tac pe Bani. O sa fac asta imediat dupa ce va multumesc ca imi cititi “mizeriile” postate zilnic.

Primul cadou este pentru toti cititorii. Acesta este ultimul articol scris de mine. Nu o sa renunt la scris sau la blog, doar ca urmatoarele articole vor fi scrise cu diacritice, tot de mine. Da, rectific, acesta este ultimul articol scris de mine fara diacritice. Poate voi mai scrie fara diacritice atunci cand o sa postez de pe telefon, dar momentan o sa folosesc calculatorul asa ca o sa va fac acest cadou, o sa scriu cu diacritice.

Urmatoarele cadouri sunt pentru bloggeri sau pentru cei care vor sa devina bloggeri, sau de ce nu, pentru cei care le vor gasi utile.

1. Momentan 1&1 va ofera domenii .com si .info la doar 0,99$. Oferta pentru .com este valabila pana pe data de 31.12.2012, iar cea pentru .info este fara scadenta. Acesta este pretul pentru primul an. Informatii gasiti accesand: 1&1.
2. Am descoperit un host care ofera gratuit si nelimitat spatiu, banda, MySQL Connection, etc. Practic va ofera totul nelimitat si gratuit. Va garantez ca nu sunt costuri ascunse sau chestii de genul. Eu il folosesc de o luna si nu am intampinat nici o problema, asa ca am decis sa va spun si voua. Ca sa nu uit, aveti Cpanel, Plesky sau Windy, dupa preferinta. Nu stiu cat v-a mai fi nelimitat pentru pachetul gratuit, dar sunt sigur ca v-a mai dura destul timp. Probabil v-a introduce peste jumatate de an limita de vizitatori unici, undeva la 1000 zilnic. Pretul pe 3 ani al pachetului full costa 27$, unde totul este fara limita, dar momentan nu este necesar sa platiti nimic,pana atunci puteti profita. Este vorba de Hostizzo.
unlimited free hosting

Acestea sunt cadourile mele pentru cititorii Tac pe Bani.

Sarbatori fericite si tot ce va doriti.