Vreau să le dau peste nas celor care au spun că eu nu am idei. Nu ţin să le dau foarte tare peste nas, că în momentele astea de sărăcie risc să plătesc daune materiale. Să zicem că este un dat peste nas subtil, aşa că un şut doar într-un coi, în două ar fi prea dureros, dacă dau pe lângă aş fi ratangiu prost, dacă lovesc doar unul nu pot fi decât subtil.

Am văzut la televizor, chiar dacă mă uit odată pe lună am reuşit să văd ceva interesant, cum tot felul de “mafioţi”, pentru că aşa erau numiţi, încearcă să trimită cocaină din ţările Sud-Americane în Europa. Aici nu vorbesc despre urmaşii lui Pablo Escobar pentru că aia au alte metode mai puţin cunoscute. Dacă erau cunoscute vedeaţi la televizor zilnic, valabil celor care se uită zilnic, cum a fost prins un mare şef al cartelului de droguri. Deci ideea nu este pentru mafioţi, este pentru tâmpiţii care leagă două kilograme de cocaină în jurul unui om sau îl pune să o înghită şi după îl pun în avion în speranţa că scapă ăla la vamă. Şansele sunt slabe, se pierd super mulţi bani şi bunătate de marfă.

Acum sute de ani Facebook-ul lor era puţin diferit pentru că nu aveau internet dar teoretic funcţiona cam la fel, mai puţin partea cu pitzipoance cu botul ca fudul de babuin şi cocalari cu şuncile tatuate rezemaţi de BMW-uri. În cel mai rău caz în loc de poză era un desen cu unul rezemat de căruţă cu măciucă în mână şi lângă el nevasta-sa care belea animalul vânat cu arcul. Prea multă fantezie, nici măcar asta nu era, ei trimiteau doar mesaje, un fel de mail-uri în ziua de azi. Asta înseamnă că nu era Facebook medieval era mai mult un Gmail medieval.

Ei trimiteau mesajele astea cu ajutorul porumbeilor. Problema era că ăştia nu prea treceau şi oceanul, ceea ce în ziua de astăzi ar fi o problemă. Eu vin în ajutor cu marea mea idee mafiotă. În loc de porumbei să dreseze berze, alea trec şi oceanul şi pot căra şi mai mult şi ale dracu nici măcar nu au nevoie de paşapoarte sau controale la vamă. Să nu mai spun că nici bani de bilet, cazare, mâncare sau chestii de genul nu au nevoie. Practic transport gratuit cu riscuri minime.

Vă imaginaţi că pot fi arestat dacă se afla că am dat ideea asta lumii interlope? Să ne gândim puţin, o barză poate căra 100 grame fără probleme, ca să nu o obosim prea tare că se leagă ăştia cu protecţia animalelor de noi, chiar dacă barza ultimă dată era pasăre. Cu 100 de berze poţi transporta 10 kilograme. Păi un stol de berze este mult mai numeric, cred că undeva la 1000 bucăţi, asta înseamnă 100 kilograme transportate gratuit şi fără riscuri. Pfff, ce bun sunt la matematică. Şi până la urmă cât de greu poate fi să dresezi nişte berze, ce dracu doar nu o fi chiar aşa greu sunt berze nu dinozauri. Păcat că struţul zoara puţin ca sigur ăla cara 10 kilograme fără probleme şi mai făcea şi ouă de două kilograme. Practic dacă înveţi struţul să zboare mai mult faci transport de droguri şi trafic de ouă gigant. Ecologie frate.

Deci, am idei şi nici idiot nu sunt, excludem doar cazul când idiot = om cu idei, iar dimensiunea capului este normală. Am zis eu că Einstein regreta că nu s-a întâlnit cu mine.

Vreau statuie. De aur să fie chiar dacă rist să fiu numic cocalar, totuşi sunt şi eu roman cu pretenţii.